skip to Main Content
 • Verschillende materialen
 • Alleen topmerken
 • Advies op maat
 • Scherpe prijzen

Geef uw kamer een nieuwe uitstraling met een karpet

Bent u een beetje uitgekeken op uw huidige woonkamer. In plaats van een hele verbouwing kunt u er ook voor kiezen om een karpet neer te leggen. Zo geeft u uw kamer binnen no-time een hele nieuwe look. Met het grote assortiment van Keistad Vloeren van bijvoorbeeld Mart Visser vind je altijd een match met je huidige interieurstijl. Natuurlijk met verschillende materiaalsoorten, kleuren en patronen zodat er voor ieder wat wils is.

parket

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Divers aanbod karpet

Keistad Vloeren biedt een breed assortiment karpet van bijvoorbeeld Mart Visser. Een karpet kan gelijk een hele andere uitstraling aan uw huis geven. Weet u niet zo goed wat bij uw woning past? Wij geven graag advies welk karpet het beste bij uw woning past. Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan u kunt profiteren, want wij bieden deze karpetten aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs. Kom eens langs in onze winkel en bekijk alle opties voor een karpet.

parket-keistad

Kom kijken bij de showroom van Keistad Vloeren

In de showroom van Keistad Vloeren kunt u alle opties bekijken van onze karpetten. Onze adviseurs helpen u graag met informatie en advies. Ook voor vragen met betrekking tot het leggen van vloeren of onze andere diensten kunt u uiteraard bij hen terecht. Voor meer informatie bereikt u ons via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46