skip to Main Content
 • Complete ontzorging
 • Goede installatie garantie
 • Advies op maat
 • Scherpe tarieven

Met jaloezieën bepaalt u zelf inkijk, privacy en lichtinval in huis

Met jaloezieën voor de ramen kiest u voor de perfecte raamdecoratie als graag zelf bepaalt hoeveel inkijk (of doorkijk), lichtinval en privacy u in huis wilt hebben. Met jaloezieën kunt u ze ‘s avonds lekker helemaal dichtdraaien tegen de inkijk, en overdag draait u ze helemaal open om optimaal te kunnen genieten van het daglicht. Met jaloezieën bepaalt u helemaal zelf hoeveel privacy en lichtinval u wilt hebben. Bovendien zijn jaloezieën ook echte sfeermakers in huis. Bij Keistad Vloeren hebben wij een ruim aanbod jaloezieën voor u op voorraad in diverse materialen en kleuren. U kunt bij ons altijd de jaloezieën kopen die helemaal passen bij uw smaak. Kiest u voor landelijk, klassiek of modern? Wij helpen u graag met meer informatie en advies voor jaloezieën die het beste bij u en uw woning passen.

Het aanbod jaloezieën van Keistad Vloeren

Bij Keistad Vloeren kunt u kiezen uit een ruim aanbod jaloezieën in vele soorten, maten en kleuren. Zo hebben wij voor u:

 • Aluminium Jaloezieën
 • Horizontale Jaloezieën
 • Verticale Jaloezieën
 • Houten Jaloezieën
jaloezieen

Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën brengen veel sfeer in een ruimte en passen in eigenlijk elk modern interieur. Ze staan niet alleen erg mooi; ze bieden ook veel gemak. Met aluminium jaloezieën regelt u eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en doorkijk in de ruimte die u wenst. Keistad Vloeren heeft een ruim aanbod aluminium jaloezieën tegen zeer scherpe prijzen. Welke jaloezieën kiest u? Zijn dat effen afgelakte lamellen, metallic afgelakte lamellen of matte lamellen?

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor gebruik in elk interieur. Of u nu hoge, lage, kleine, grote, of brede ramen hebt; horizontale jaloezieën passen eigenlijk altijd. Bij ons kunt u terecht voor kant-en-klare horizontale jaloezieën en ook voor horizontale jaloezieën op maat.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën hebben een geheel eigen, sfeervolle uitstraling. Ze zijn decoratief, zonwerend en ook zeer goed te plaatsen voor grote raampartijen, schuifpuien en schuine ramen. Met maatwerk verticale jaloezieën heeft u overdag altijd voldoende lichtinval in huis en ‘s avond voldoen privacy en verduistering.

Binnenzonwering-rolgordijnen

Houten Jaloezieën

Ook met houten jaloezieën geeft u veel sfeer aan uw woning. Door het hout hebben deze jaloezieën een fraaie natuurlijke uitstraling. En ook met deze jaloezieën regelt u zelf gemakkelijk de mate van doorkijk en lichtinval in elke ruimte. Uiteraard kunt u bij ons uw houten jaloezieën op maat bestellen. We hebben ze in vele kleuren en houtsoorten.

Kom jaloezieën bekijken bij Keistad Vloeren

In de showroom van Keistad Vloeren kunt u alle soorten jaloezieën komen bekijken. Onze adviseurs helpen u graag met informatie en advies. Voor meer informatie bereikt u ons via telefoonnummer06 345 580 46 of per e-mail op info@keistadvloeren.nl.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46