skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Sterke en slijtvaste Hoomline pvc vloeren

Voor een Hoomline pvc-vloer gaat u naar Keistad Vloeren. De pvc-vloeren van Hoomline die wij in ons assortiment hebben, bestaan uit een basislaag en een pvc toplaag. Door middel van een Uniclic verbindsysteem legt u de vloer eenvoudig zelf. De vloeren zijn voorzien van een sterke pvc toplaag. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van de Hoomline pvc-vloer. Uw vloer zal niet snel beschadigen of slijten. Met kleine kinderen en huisdieren is dat natuurlijk een uitkomst. De vloeren zijn aan de hand van een kliksysteem ook erg handig zelf te leggen. Kom deze moderne Hoomline pvc-vloeren snel bekijken in de showroom van Keistad Vloeren.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

De waterbestendige vloeren van Hoomline

Een groot voordeel van pvc-vloeren is dat ze waterbestendig zijn. Omdat de toplaag bestand is tegen vocht, en er geen ruimte tussen de naden is voor vocht, kan de Hoomline pvc-vloer zelfs in een badkamer worden gelegd. Door het unieke Uniclic systeem zijn de naden volledig gesloten en kan vocht onmogelijk tussen de naden komen. Het schoonhouden van pvc-vloeren is daarmee ook een stuk makkelijker. En dus ook uitermate hygiënisch. En dankzij de impact-geluidsabsorberende eigenschappen is een pvc-vloer ook uitermate geschikt voor alle andere vertrekken in uw woning. In onze showroom kunt u alle opties bekijken.

Hoomline pvc Keistad Vloeren

Voordelige en veelzijdige Hoomline pvc vloeren

Hoomline pvc-vloeren zijn verkrijgbaar in diverse designs. Hoogwaardige vloerbedekkingen, zoals houten of stenen vloeren, worden perfect geïmiteerd met deze designs. Het mooie is dat u dus niet hoeft in te leveren op sfeer en uitstraling, maar dat deze vloeren wel een stuk voordeliger zijn dan het origineel. Maar naast de traditionele motieven zijn er ook vele andere unieke en moderne stijlen verkrijgbaar. Door het enorme aanbod van Hoomline pvc- vloeren vindt u zeker een passende vloer voor uw woning. En ook nog voor een goede prijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Kom kijken bij Keistad Vloeren

In de showroom van Keistad Vloeren kunt u alle opties bekijken van de Hoomline pvc-vloeren. Onze adviseurs helpen u graag met informatie en advies. Ook voor vragen met betrekking tot het leggen van vloeren of onze diensten kunt u uiteraard bij hen terecht. Voor meer informatie bereikt u ons via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Hoomline pvc-vloeren koopt u voordelig bij Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46