Hoomline PVC

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Sterke en slijtvaste Hoomline pvc vloeren

  Voor een Hoomline pvc-vloer gaat u naar Keistad Vloeren & Wonen. De pvc-vloeren van Hoomline die wij in ons assortiment hebben, bestaan uit een basislaag en een pvc toplaag. Door middel van een Uniclic verbindsysteem legt u de vloer eenvoudig zelf. De vloeren zijn voorzien van een sterke pvc toplaag. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van de Hoomline pvc-vloer. Uw vloer zal niet snel beschadigen of slijten. Met kleine kinderen en huisdieren is dat natuurlijk een uitkomst. De vloeren zijn aan de hand van een kliksysteem ook erg handig zelf te leggen. Kom deze moderne Hoomline pvc-vloeren snel bekijken in de showroom van Keistad Vloeren.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  De waterbestendige vloeren van Hoomline

  Een groot voordeel van pvc-vloeren is dat ze waterbestendig zijn. Omdat de toplaag bestand is tegen vocht, en er geen ruimte tussen de naden is voor vocht, kan de Hoomline pvc-vloer zelfs in een badkamer worden gelegd. Door het unieke Uniclic systeem zijn de naden volledig gesloten en kan vocht onmogelijk tussen de naden komen. Het schoonhouden van pvc-vloeren is daarmee ook een stuk makkelijker. En dus ook uitermate hygiënisch. En dankzij de impact-geluidsabsorberende eigenschappen is een pvc-vloer ook uitermate geschikt voor alle andere vertrekken in uw woning. In onze showroom kunt u alle opties bekijken.

  Voordelige en veelzijdige Hoomline pvc vloeren

  Hoomline pvc-vloeren zijn verkrijgbaar in diverse designs. Hoogwaardige vloerbedekkingen, zoals houten of stenen vloeren, worden perfect geïmiteerd met deze designs. Het mooie is dat u dus niet hoeft in te leveren op sfeer en uitstraling, maar dat deze vloeren wel een stuk voordeliger zijn dan het origineel. Maar naast de traditionele motieven zijn er ook vele andere unieke en moderne stijlen verkrijgbaar. Door het enorme aanbod van Hoomline pvc- vloeren vindt u zeker een passende vloer voor uw woning. En ook nog voor een goede prijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan voor u klaar.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Kom kijken bij Keistad Vloeren

  In de showroom van Keistad Vloeren & Wonen kunt u alle opties bekijken van de Hoomline pvc-vloeren. Onze adviseurs helpen u graag met informatie en advies. Ook voor vragen met betrekking tot het leggen van vloeren of onze diensten kunt u uiteraard bij hen terecht. Voor meer informatie bereikt u ons via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Hoomline pvc-vloeren koopt u voordelig bij Keistad Vloeren & Wonen.

  Onze Merken