skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

De veelzijdigheid van Hoomline parketvloeren

Zoekt u naar een mooie Hoomline vloer voor in uw woning? De Hoomline parketvloeren die u bij Keistad Vloeren koopt, zijn tijdloos en elegant. Deze vloeren zijn geschikt in woningen en kantoorpanden. Met een mooie houten vloer zit u altijd goed. Hoomline vloeren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en dus zit er altijd een passende vloer voor uw woning bij. In de showroom van Keistad Vloeren kunt u zien wat er allemaal mogelijk is.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Hoomline levert topkwaliteit voor een goede prijs

Hoomline kenmerkt zich door een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Een prachtige vloer waar u jarenlang plezier van heeft hoeft niet duur te zijn. De vloeren van Hoomline zijn zeer goed bestand tegen een stootje. Er kan dus geleefd worden zonder dat u bang hoeft te zijn voor schade. Het onderhoud aan uw vloer is zeer eenvoudig. Met een stofzuiger en af en toe een nat doekje bent u snel klaar.

Hoomline laminaat

Uw vloeren zelf leggen of uitbesteden?

U kunt ervoor kiezen om uw Hoomline parket zelf te leggen. Onze medewerkers geven u graag advies over hoe u dit het beste kunt doen. Wilt u liever niet zelf aan de slag? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze legservice. Alles wat u nodig heeft om een vloer goed te leggen vindt u natuurlijk ook bij Keistad Vloeren.

Bezoek onze showroom voor alle informatie

U wilt de beste vloer waar u lang van kunt genieten, maar niemand betaalt graag teveel. Bij Keistad vloeren vindt u een ruime collectie parketvloeren voor aantrekkelijke prijzen. De Hoomline parketvloeren passen in iedere woonstijl of in ieder kantoor. U kunt er alle kanten mee op als het gaat om motieven, afwerking en kleuren. Wilt u meer weten? Breng een bezoek onze showroom of stel ons uw vragen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Maak bij Keistad Vloeren uw kantoor of woning helemaal af met de betaalbare parketvloeren van Hoomline.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46