skip to Main Content

Hoevelaken

Keistad Vloeren heeft u een hoop te bieden op het gebied van vloeren, namelijk:

 • Hoomline Laminaat
 • Legservice laminaat
 • Ondervloer laminaat
 • Parket vloeren
 • Plinten
 • PVC vloeren

Laminaatwinkel Hoevelaken

Zoekt u een laminaatwinkel? Kom langs bij Keistad vloeren of neem contact met ons op door te bellen naar 06-34558046.

PVC vloeren Hoevelaken

Uw nieuwe woning voorzien van een nieuwe PVC vloer? Neem dan contact op met Keistad vloeren en vraag naar de mogelijkheden.

Laminaat Hoevelaken

Wilt uw nieuw laminaat in uw woonkamer? Keistad Vloeren heeft een professionele legservice. Bel naar 06-34558046.

Prachtige vloeren van Hoomline bij Keistad Vloeren

Kom langs vanuit Hoevelaken bij Keistad Vloeren voor de meest duurzame en mooie pvc, laminaat en parket vloeren van het hoogstaande merk Hoomline. Keistad Vloeren is dé laminaatwinkel nabij Hoevelaken en omgeving. De kwaliteitsvloeren in ons assortiment zijn verkrijgbaar voor zeer scherpe en betaalbare prijzen. Naast prachtige vloeren en voordelige prijzen, levert onze laminaatwinkel u in Hoevelaken ook een excellente service. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij pvc, parket of laminaat leggen? Maak dan gebruik van onze professionele legservice. U kunt bij ons de vloeren, plinten en ondervloeren los bestellen, maar ook gebruikmaken van ons scherp geprijsde all-in laminaat. Bekijk de mogelijkheden en ons geweldige assortiment online.

Goedkoop laminaat van topkwaliteit

Bent u op zoek naar mooi, goedkoop en sterk laminaat? Bekijk dan eens het Hoomline assortiment in onze laminaatwinkel nabij Hoevelaken. Allereerst kunt u bij ons kiezen uit los laminaat of all-in laminaat. Wanneer u zelf het laminaat wilt en kunt leggen, dan kunt u los laminaat kopen. De plinten kunt u erbij bestellen. Heeft u geen tijd of twee linkerhanden, dan kunt u in onze laminaatwinkel kiezen voor ons voordelige all-in laminaat. De kosten voor het leggen, de plinten, ondervloer en transport zijn hierbij inbegrepen! Naast de keuze voor los of all-in laminaat hebben we ook nog diverse afmetingen van de planken, waaronder xl laminaat. Uiteraard heeft onze laminaatwinkel tevens diverse kleuren en stijlen.

Bezoek onze laminaatwinkel in de buurt van Hoevelaken

Wanneer u op zoek bent naar pvc vloeren of laminaat in Hoevelaken bent u bij ons aan het juiste adres. In de showroom van Keistad Vloeren vindt u een uitgebreid assortiment aan laminaat en pvc vloeren. Ook kunt u ons om passend advies vragen of een offerte op maat aanvragen. Daarnaast hebben wij ook nog diverse plinten en kunt u gebruik maken van onze all-in laminaat legservice in Hoevelaken. Wij verzorgen dan de ondervloer, het laminaat en plakplinten. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt, wat het werk voor ons en voor u makkelijker maakt.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Laminaatwinkel Hoevelaken

Mooie pvc en parket vloeren voor uw woning in Hoevelaken

In onze laminaatwinkel nabij Hoevelaken hebben we ook een geweldig assortiment aan parket en pvc vloeren die zeker een kijkje waard zijn. De pvc vloeren zijn afkomstig uit de Hoomline collectie premium en superior. Deze vloeren zijn zo mooi en goed gemaakt, dat ze bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Zo heeft u dus dezelfde warme en landelijke uitstraling in Hoevelaken, zonder dat u veel tijd hoeft te investeren in onderhoud. Tevens zijn pvc vloeren zeer makkelijk schoon te maken en ideaal voor gezinnen met kinderen. Gaat u liever voor het echte werk? In onze laminaatwinkel hebben we prachtige parket vloeren van Europees eiken in diverse kleuren en afwerkingen. Denk aan behandelde en onbehandelde varianten, naturel geolied en wit geolied.

Bestel uw nieuwe vloer in onze laminaatwinkel nabij Hoevelaken

Kies voor kwaliteit en een geweldige service, kies voor de prachtige pvc, laminaat of parket vloeren van onze laminaatwinkel. Kom langs in onze showroom of bekijk hier ons aanbod. Waarop u nog meer kunt rekenen in Hoevelaken: u krijgt altijd garantie, we bezorgen tot in huis, wij hanteren betaalbare prijzen, beiden geweldige all-in pakketten, professionele legservice, deskundige inmeting en installatie en goed advies op maat. Telefoonnummer: 06-34558046. E-mail: info@keistadvloeren.nl. Kom naar Keistad Vloeren nabij Hoevelaken voor uw laminaat of parket vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46