skip to Main Content

Laminaat in elke maat in Hilversum

Laminaat is een geweldige toevoeging op uw kantoor of woning in Hilversum. Het geeft een mooi effect en is ook nog eens zeer effectief. Laminaat is relatief makkelijk schoon te houden. Het onderhoud is dus redelijk goedkoop en kost weinig tijd. Wellicht heeft u kort geleden een huis in Hilversum gekocht en begint u nu met de inrichting hiervan. Uiteraard is het noodzakelijk om een gedegen vloer hierin te hebben liggen, waarbij laminaat van Keistad Vloeren een goede optie is. Het kan ook zijn dat uw huidige laminaatvloer versleten is een daardoor vervangen moet worden. Wat uw reden ook is: kies in Hilversum voor laminaat van Keistad Vloeren.

Bekijk ons All-In Laminaat

Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Zelf laminaat leggen of het laten doen?

Laminaat leggen is een klus die veel precisie vereist. Uiteraard moet de ondergrond geheel glad gemaakt worden. En daarbij is het van belang dat – in geval van aparte hoeken of bochten in uw huis – het laminaat precies op maat gemaakt moet worden. Heeft u twee rechterhanden? Dan is het geen probleem om zelf uw laminaat te leggen. In dat geval kunt u bij Keistad Vloeren de benodigde losse onderdelen bestellen. Heeft u meer moeite met het zelf leggen van de laminaatvloer en wenst u toch liever professionele hulp hierbij? Dan is de all-in service van Keistad Vloeren een uitstekende keuze.

All-in service van Keistad Vloeren ontzorgt u in Hilversum

Bij Keistad Vloeren vinden wij het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het leggen van laminaat in uw huis of kantoor. Als u dit liever uit handen geeft, zorgen wij ervoor dat u zich hier totaal niet om hoeft te bekommeren. Wij bieden dan een totaalpakket. In dit pakket zijn inbegrepen: het laminaat, de ondergrond, de legservice en de bijbehorende plakplinten.

Kevin laminaat Legservice Hilversum

Plan voor in Hilversum een afspraak met Keistad Vloeren

Heeft u gekozen voor Keistad Vloeren voor laminaat in uw woning of kantoor? Of wilt u nog meer informatie of advies voor een bepaald onderdeel van onze service of het assortiment dat wij bieden? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon op 06–34558046 of via de mail: info@keistadvloeren.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u, zodat u binnenkort ook kunt genieten van het laminaat in uw woning of kantoor in Hilversum.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46