Laminaatwinkel Hilversum

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Laminaat in elke maat in Hilversum

  Laminaat is een geweldige toevoeging op uw kantoor of woning in Hilversum. Het geeft een mooi effect en is ook nog eens zeer effectief. Laminaat is relatief makkelijk schoon te houden. Het onderhoud is dus redelijk goedkoop en kost weinig tijd. Wellicht heeft u kort geleden een huis in Hilversum gekocht en begint u nu met de inrichting hiervan. Uiteraard is het noodzakelijk om een gedegen vloer hierin te hebben liggen, waarbij laminaat van Keistad Vloeren & Wonen een goede optie is. Het kan ook zijn dat uw huidige laminaatvloer versleten is een daardoor vervangen moet worden. Wat uw reden ook is: kies in Hilversum voor laminaat van Keistad Vloeren & Wonen.

  Bekijk ons All-In Laminaat

  Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren & Wonen

  Zelf laminaat leggen of het laten doen?

  Laminaat leggen is een klus die veel precisie vereist. Uiteraard moet de ondergrond geheel glad gemaakt worden. En daarbij is het van belang dat – in geval van aparte hoeken of bochten in uw huis – het laminaat precies op maat gemaakt moet worden. Heeft u twee rechterhanden? Dan is het geen probleem om zelf uw laminaat te leggen. In dat geval kunt u bij Keistad Vloeren & Wonen de benodigde losse onderdelen bestellen. Heeft u meer moeite met het zelf leggen van de laminaatvloer en wenst u toch liever professionele hulp hierbij? Dan is de all-in service van Keistad Vloeren & Wonen een uitstekende keuze.

  All-in service van Keistad Vloeren ontzorgt u in Hilversum

  Bij Keistad Vloeren & Wonen vinden wij het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het leggen van laminaat in uw huis of kantoor. Als u dit liever uit handen geeft, zorgen wij ervoor dat u zich hier totaal niet om hoeft te bekommeren. Wij bieden dan een totaalpakket. In dit pakket zijn inbegrepen: het laminaat, de ondergrond, de legservice en de bijbehorende plakplinten.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Plan voor in Hilversum een afspraak met Keistad Vloeren

  Heeft u gekozen voor Keistad Vloeren & Wonen voor laminaat in uw woning of kantoor? Of wilt u nog meer informatie of advies voor een bepaald onderdeel van onze service of het assortiment dat wij bieden? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon op 06–34558046 of via de mail: info@keistadvloeren.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u, zodat u binnenkort ook kunt genieten van het laminaat in uw woning of kantoor in Hilversum.

  Onze Merken