Gordijnen

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Gordijnen op maat bij Keistad Vloeren & Wonen

  Bent u op zoek naar mooie gordijnen voor in de woonkamer? Bij Keistad Vloeren & Wonen kunt u terecht voor hoge kwaliteit gordijnen op maat. Dankzij onze uitstekende gordijnservice krijgt u altijd de gordijnen die u zoekt bij. Onze experts vertellen u graag meer over gordijnen voor in de woonkamer en waarom ze zo belangrijk zijn om aan te schaffen.

  Waarom voor gordijnen kiezen?

  Gordijnen zijn er in verschillende soorten en maten. Hun doel is om licht van buiten te blokkeren en ze zijn gelijk een prachtige raamdecoratie. Ze hebben een sterk decoratieve functie en kunnen echt de sfeer in huis bepalen. Er zijn diverse ophangsystemen beschikbaar. Afhankelijk van uw voorkeuren kiest u voor het type gordijn dat het beste bij uw woonkamer past.

  Gordijnen in de woonkamer

  Heeft u de woonkamer op het zuiden en zit u vaak tegen de zon in te kijken? Kies dan voor Keistad Vloeren & Wonen. Onze gordijnen blokkeren niet alleen de hete zonnestralen in de zomer, maar zorgen ook voor isolatie in de winter. Of wat dacht u van privacy? Wij vertellen u graag uit welke typen u allemaal kunt kiezen.

  Allerlei verschillende typen

  Gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Wij hebben voor u een lijst gemaakt met de soorten waaruit u bij ons kunt kiezen:

  • Klassieke gordijnen
  • Inbetween gordijnen
  • Rolgordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Plissé gordijnen
  • Duette gordijnen
  • Jaloezieën

  Hoe zoekt u ze uit?

  Houd bij het uitzoeken van gordijnen rekening met de hoeveelheid licht die u in de ruimte wilt hebben. Er zijn twee soorten standaard gordijnen: verduisterende en lichtdoorlatende. In de slaapkamer heeft u bijvoorbeeld waarschijnlijk de voorkeur voor de verduisterende variant voor een goede nachtrust. In de woonkamer mogen ze echter van een lichtdoorlatende stof zijn, dit geeft een mooi en fijn effect.

  Enkele of dubbele plooi

  Afhankelijk van het type gordijn dat u bij Keistad Vloeren kiest, kunt u overwegen om voor een enkele of dubbele plooi te gaan. Bij zware gordijn stoffen, zoals velours, kunt u het beste voor de enkele plooi kiezen. Heeft u gekozen voor gordijnstof met een print of dessin? Ook dan is een enkele plooi het mooist. Bovendien heeft u het voordeel bij de enkele plooi dat u minder stof nodig heeft.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Hoe breed moeten ze zijn?

  Wanneer u gordijnen bij Keistad Vloeren & Wonen op het oog hebt, dan moet u gaan nadenken over de breedte die u nodig heeft. Wanneer ze een enkele plooi hebben, heeft u 1,5 tot 2 maal de te bedekken breedte nodig. Bij een dubbele plooi heeft u 2 tot 2,5 maal de te bedekken breedte nodig.

  Gordijnservice van Keistad Vloeren & Wonen

  Heeft u interesse in onze gordijnen? Dan kunt u terecht bij de gordijnservice van Keistad Vloeren & Wonen. Wij maken gordijnen op maat, zodat ze altijd uitstekend passen in uw woning. Wilt u graag gebruik maken van onze uitstekende gordijnservice? Bel of mail ons voor een offerte op maat. Bel 06-34558046 of stuur ons een e-mail: info@keistadvloeren.nl.

  Onze Merken