skip to Main Content
 • Complete ontzorging
 • Goede installatie garantie
 • Advies op maat
 • Scherpe tarieven

Gordijnen op maat bij Keistad Vloeren

Bent u op zoek naar mooie gordijnen voor in de woonkamer? Bij Keistad Vloeren kunt u terecht voor hoge kwaliteit gordijnen op maat. Dankzij onze uitstekende gordijnservice krijgt u altijd de gordijnen die u zoekt bij. Onze experts vertellen u graag meer over gordijnen voor in de woonkamer en waarom ze zo belangrijk zijn om aan te schaffen.

Waarom voor gordijnen kiezen?

Gordijnen zijn er in verschillende soorten en maten. Hun doel is om licht van buiten te blokkeren en ze zijn gelijk een prachtige raamdecoratie. Ze hebben een sterk decoratieve functie en kunnen echt de sfeer in huis bepalen. Er zijn diverse ophangsystemen beschikbaar. Afhankelijk van uw voorkeuren kiest u voor het type gordijn dat het beste bij uw woonkamer past.

gordijnen

Gordijnen in de woonkamer

Heeft u de woonkamer op het zuiden en zit u vaak tegen de zon in te kijken? Kies dan voor Keistad Vloeren. Onze gordijnen blokkeren niet alleen de hete zonnestralen in de zomer, maar zorgen ook voor isolatie in de winter. Of wat dacht u van privacy? Wij vertellen u graag uit welke typen u allemaal kunt kiezen.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Allerlei verschillende typen

Gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Wij hebben voor u een lijst gemaakt met de soorten waaruit u bij ons kunt kiezen:

 • Klassieke gordijnen
 • Inbetween gordijnen
 • Rolgordijnen
 • Duo rolgordijnen
 • Vouwgordijnen
 • Plissé gordijnen
 • Duette gordijnen
 • Jaloezieën
gordijnen-keistad

Hoe zoekt u ze uit?

Houd bij het uitzoeken van gordijnen rekening met de hoeveelheid licht die u in de ruimte wilt hebben. Er zijn twee soorten standaard gordijnen: verduisterende en lichtdoorlatende. In de slaapkamer heeft u bijvoorbeeld waarschijnlijk de voorkeur voor de verduisterende variant voor een goede nachtrust. In de woonkamer mogen ze echter van een lichtdoorlatende stof zijn, dit geeft een mooi en fijn effect.

Enkele of dubbele plooi

Afhankelijk van het type gordijn dat u bij Keistad Vloeren kiest, kunt u overwegen om voor een enkele of dubbele plooi te gaan. Bij zware gordijn stoffen, zoals velours, kunt u het beste voor de enkele plooi kiezen. Heeft u gekozen voor gordijnstof met een print of dessin? Ook dan is een enkele plooi het mooist. Bovendien heeft u het voordeel bij de enkele plooi dat u minder stof nodig heeft.

Hoe breed moeten ze zijn?

Wanneer u gordijnen bij Keistad Vloeren op het oog hebt, dan moet u gaan nadenken over de breedte die u nodig heeft. Wanneer ze een enkele plooi hebben, heeft u 1,5 tot 2 maal de te bedekken breedte nodig. Bij een dubbele plooi heeft u 2 tot 2,5 maal de te bedekken breedte nodig.

Gordijnservice van Keistad Vloeren

Heeft u interesse in onze gordijnen? Dan kunt u terecht bij de gordijnservice van Keistad Vloeren. Wij maken gordijnen op maat, zodat ze altijd uitstekend passen in uw woning. Wilt u graag gebruik maken van onze uitstekende gordijnservice? Bel of mail ons voor een offerte op maat. Bel 06-34558046 of stuur ons een e-mail: info@keistadvloeren.nl.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46