skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Stijlvolle en duurzame pvc-vloeren

Bent u op zoek naar Gerflor pvc-vloeren? Bezoek dan vooral de showroom van Keistad Vloeren om te zien wat er allemaal mogelijk is met deze vloeren. Met een pvc-vloer van Gerflor haalt u een innovatie, decoatieve en duurzame vloer in huis. De vloeren zijn vrij van geuren en hebben geen emissie. Dat betekent dat er geen milieuvervuilende stoffen uitgestoten worden. Met het uiterlijk van de Gerflor pvc-vloeren kunt u alle kanten op. De designs zijn niet van echt hout te onderscheiden, met deze pvc-vloeren creëert u dus dezelfde warme sfeer als een houten vloer geeft. Of ga voor een moderne strakke vloer voor in uw inrichting. Wat u ook wenst, met de vloeren van Gerflor is praktisch alles mogelijk.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Voordelen van Gerflor pvc-vloeren

De Gerflor pvc-vloeren zijn een lust voor het oog, in onze showroom kunt u met eigen ogen zien hoe prachtig de decors zijn. Een ander voordeel is dat pvc ook in vochtige ruimtes kan worden gelegd. Een badkamer of keuken kunt u dus ook voorzien van deze duurzame vloeren. Reinigen van de vloeren is daarmee dus ook zeer makkelijk. Bovendien is vloerverwarming voor deze vloeren ook geen probleem. En dankzij de innovatieve constructie van Gerflor pvc hebben de vloeren ook nog eens een goede geluidsdemping. Klikkende hakken, vallend speelgoed of andere geluiden hinderen u niet meer. Gerflor pvc-vloeren zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik door hun lange levensduur. U kunt dus lang genieten van alle voordelen die deze pvc-vloeren u bieden.

Gerflor pvc

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Het uitgebreide aanbod Gerflor vloeren dat we bij Keistad Vloeren hebben, maakt het niet altijd makkelijk om te kiezen. Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Laat u dan bijstaan door onze adviseurs. In de showroom van Keistad Vloeren kunt u alle mogelijkheden bekijken en bespreken. Wilt u meer weten? U bereikt ons eenvoudig via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Al uw vragen over onze producten en diensten kunt u aan ons team stellen. Voor duurzame Gerflor pvc-vloeren tegen een scherpe prijs moet u dus gewoon bij Keistad Vloeren zijn!

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46