Gerflor PVC

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Stijlvolle en duurzame pvc-vloeren

  Bent u op zoek naar Gerflor pvc-vloeren? Bezoek dan vooral de showroom van Keistad Vloeren & Wonen om te zien wat er allemaal mogelijk is met deze vloeren. Met een pvc-vloer van Gerflor haalt u een innovatie, decoatieve en duurzame vloer in huis. De vloeren zijn vrij van geuren en hebben geen emissie. Dat betekent dat er geen milieuvervuilende stoffen uitgestoten worden. Met het uiterlijk van de Gerflor pvc-vloeren kunt u alle kanten op. De designs zijn niet van echt hout te onderscheiden, met deze pvc-vloeren creëert u dus dezelfde warme sfeer als een houten vloer geeft. Of ga voor een moderne strakke vloer voor in uw inrichting. Wat u ook wenst, met de vloeren van Gerflor is praktisch alles mogelijk.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Voordelen van Gerflor pvc-vloeren

  De Gerflor pvc-vloeren zijn een lust voor het oog, in onze showroom kunt u met eigen ogen zien hoe prachtig de decors zijn. Een ander voordeel is dat pvc ook in vochtige ruimtes kan worden gelegd. Een badkamer of keuken kunt u dus ook voorzien van deze duurzame vloeren. Reinigen van de vloeren is daarmee dus ook zeer makkelijk. Bovendien is vloerverwarming voor deze vloeren ook geen probleem. En dankzij de innovatieve constructie van Gerflor pvc hebben de vloeren ook nog eens een goede geluidsdemping. Klikkende hakken, vallend speelgoed of andere geluiden hinderen u niet meer. Gerflor pvc-vloeren zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik door hun lange levensduur. U kunt dus lang genieten van alle voordelen die deze pvc-vloeren u bieden.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

  Het uitgebreide aanbod Gerflor vloeren dat we bij Keistad Vloeren & Wonen hebben, maakt het niet altijd makkelijk om te kiezen. Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Laat u dan bijstaan door onze adviseurs. In de showroom van Keistad Vloeren & Wonen kunt u alle mogelijkheden bekijken en bespreken. Wilt u meer weten? U bereikt ons eenvoudig via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Al uw vragen over onze producten en diensten kunt u aan ons team stellen. Voor duurzame Gerflor pvc-vloeren tegen een scherpe prijs moet u dus gewoon bij Keistad Vloeren & Wonen zijn!

  Onze Merken