skip to Main Content
  • Complete All-In legservice
  • Goede installatie garantie
  • Bezorging tot in huis
  • Scherpe offertes op maat

Revolutionaire en duurzame pvc vloeren

COREtec pvc-vloeren koopt u bij Keistad Vloeren. Met de pvc-vloeren van COREtec haalt u een vloer van de toekomst in huis. Deze vloeren vertegenwoordigen de revolutie in pvc-vloeren, door hun kenmerkende samenstelling. COREtec vloeren staan bekend om hun kwaliteit, sterkte en stevigheid. COREtec vloeren bestaan namelijk uit duurzame materialen zoals kalksteen, bamboe en gerecycled hout. De onderlaag van de COREtec pvc-vloer is gemaakt van kurk. Dit werkt als een natuurlijk isolatiemateriaal en het absorbeert warmte en geluid. Dit alles maakt de keus voor COREtec vloeren een milieuvriendelijke. U leest er onderstaand meer over. Of kom snel kijken in de showroom van Keistad Vloeren.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 – 154 166 08, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

De voordelen van COREtec vloeren

Het grote voordeel van een COREtec vloer is dat u de ondergrond niet hoeft te egaliseren voordat u de vloer legt. Hiermee bespaart u dus een hoop tijd en kosten! Oneffenheden tot maar liefst 4mm worden opgevangen door de COREtec vloer. Daarnaast is deze pvc vloer maar liefst 100% watervast, geschikt voor vochtige ruimtes en eenvoudig te reinigen. Door de kurk onderlaag is deze pvc-vloer voorzien van een natuurlijke isolatielaag. Het dempt geluid en is 10dB gecertificeerd. Ook wordt warmte vastgehouden, wat zeer prettig voor uw energierekening. Bovendien kunt u met de COREtec vloeren alle kanten op. U heeft behoorlijk veel keuze in motieven, kleur en afmetingen. Van normale planken tot een triple visgraat, met COREtec pvc-vloeren is alles mogelijk.

COREtec PVC

Meer weten over COREtec vloeren?

Het is logisch dat u graag een COREtec vloer in uw woning of kantoor wilt leggen na het lezen over deze sterke en duurzame topper. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze medewerkers via 06-15416608 of info@keistadvloeren.nl. Of kom langs in onze showroom om zelf te bekijken wat er allemaal mogelijk is met de pvc-vloeren van COREtec. Betaalbare en kwalitatief hoogstaande pvc-vloeren van COREtec koopt u voordelig bij Keistad Vloeren.

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten


Maakt u even een afspraak?

Het is niet verplicht, maar we zouden het jammer vinden als we u niet binnen kunnen laten in verband met drukte. Bel voor een afspraak: 06 - 15 41 66 08

Klik hier voor meer informatie over onze Corona-maatregelen

popup
Back To Top
×Close search
Zoeken
Chat openen
BEL 06 – 154 166 08