skip to Main Content
  • Complete All-In legservice
  • Goede installatie garantie
  • Bezorging tot in huis
  • Scherpe offertes op maat

Veelzijdige vloeren met een lange levensduur

Pvc-vloeren zijn zeer populair en worden veel verkocht. Bij Keistad Vloeren vindt u bijvoorbeeld de pvc-vloeren van Castell. Deze Castell vloeren bestaan uit drie lagen. De rug, de bedrukte filmlaag en de toplaag. De rug zorgt voor de stevigheid van de pvc. Bij Castell wordt deze gemaakt van traceerbaar en hoogwaardig materiaal. En dit zorgt voor een lange levensduur van uw Castell pvc-vloer. De filmlaag wordt geleverd in verschillende designs en motieven. Door zo min mogelijk herhalingen te gebruiken en het inzetten van de meest moderne printtechnologie krijgen de Castell vloeren een natuurlijke uitstraling die niet te onderscheiden is van authentieke houten vloeren. De bovenste laag, de toplaag beschermt uw vloer tegen slijtage. Castell pvc vloeren hebben een PU, polyurethaan toplaag. Door het gebruik van deze sterke toplaag weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw vloer. Kom de Castell pvc-vloeren bekijken in de showroom van Keistad Vloeren.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 – 154 166 08, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Duurzame en waterbestendige Castell pvc-vloeren

Pvc-vloeren zijn zeer geschikt om in vochtige ruimtes te gebruiken. Door hun waterafstotende eigenschappen kunt u de vloeren goed reinigen, wat uiteraard een groot voordeel is voor de hygiëne. Castell maakt gebruik van de meest duurzame producten en dat allemaal voor een goede prijs. Pvc-vloeren zijn een stuk voordeliger dan andere vloeren. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloer voor een voordelige prijs. Ook zijn pvc-vloeren onderhoudsarm. Dat maakt het gebruiksgemak extra groot.

Castell PVC Vloeren

Bezoek de showroom van Keistad Vloeren

Wilt u meer weten over de voordelen van de Castell pvc-vloeren? Kom dan kijken in de showroom van Keistad Vloeren. U kunt ook contact met ons opnemen via 06-15416608 of info@keistadvloeren.nl. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van Castell pvc-vloeren. Uw Castell pvc-vloeren koopt u voordelig bij Keistad Vloeren.

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten


Maakt u even een afspraak?

Het is niet verplicht, maar we zouden het jammer vinden als we u niet binnen kunnen laten in verband met drukte. Bel voor een afspraak: 06 - 15 41 66 08

Klik hier voor meer informatie over onze Corona-maatregelen

popup
Back To Top
×Close search
Zoeken
Chat openen
BEL 06 – 154 166 08