skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Veelzijdige vloeren met een lange levensduur

Pvc-vloeren zijn zeer populair en worden veel verkocht. Bij Keistad Vloeren vindt u bijvoorbeeld de pvc-vloeren van Castell. Deze Castell vloeren bestaan uit drie lagen. De rug, de bedrukte filmlaag en de toplaag. De rug zorgt voor de stevigheid van de pvc. Bij Castell wordt deze gemaakt van traceerbaar en hoogwaardig materiaal. En dit zorgt voor een lange levensduur van uw Castell pvc-vloer. De filmlaag wordt geleverd in verschillende designs en motieven. Door zo min mogelijk herhalingen te gebruiken en het inzetten van de meest moderne printtechnologie krijgen de Castell vloeren een natuurlijke uitstraling die niet te onderscheiden is van authentieke houten vloeren. De bovenste laag, de toplaag beschermt uw vloer tegen slijtage. Castell pvc vloeren hebben een PU, polyurethaan toplaag. Door het gebruik van deze sterke toplaag weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw vloer. Kom de Castell pvc-vloeren bekijken in de showroom van Keistad Vloeren.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Duurzame en waterbestendige Castell pvc-vloeren

Pvc-vloeren zijn zeer geschikt om in vochtige ruimtes te gebruiken. Door hun waterafstotende eigenschappen kunt u de vloeren goed reinigen, wat uiteraard een groot voordeel is voor de hygiëne. Castell maakt gebruik van de meest duurzame producten en dat allemaal voor een goede prijs. Pvc-vloeren zijn een stuk voordeliger dan andere vloeren. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloer voor een voordelige prijs. Ook zijn pvc-vloeren onderhoudsarm. Dat maakt het gebruiksgemak extra groot.

Castell PVC Vloeren

Bezoek de showroom van Keistad Vloeren

Wilt u meer weten over de voordelen van de Castell pvc-vloeren? Kom dan kijken in de showroom van Keistad Vloeren. U kunt ook contact met ons opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van Castell pvc-vloeren. Uw Castell pvc-vloeren koopt u voordelig bij Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46