Castell PVC

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Veelzijdige vloeren met een lange levensduur

  Pvc-vloeren zijn zeer populair en worden veel verkocht. Bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u bijvoorbeeld de pvc-vloeren van Castell. Deze Castell vloeren bestaan uit drie lagen. De rug, de bedrukte filmlaag en de toplaag. De rug zorgt voor de stevigheid van de pvc. Bij Castell wordt deze gemaakt van traceerbaar en hoogwaardig materiaal. En dit zorgt voor een lange levensduur van uw Castell pvc-vloer. De filmlaag wordt geleverd in verschillende designs en motieven. Door zo min mogelijk herhalingen te gebruiken en het inzetten van de meest moderne printtechnologie krijgen de Castell vloeren een natuurlijke uitstraling die niet te onderscheiden is van authentieke houten vloeren. De bovenste laag, de toplaag beschermt uw vloer tegen slijtage. Castell pvc vloeren hebben een PU, polyurethaan toplaag. Door het gebruik van deze sterke toplaag weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw vloer. Kom de Castell pvc-vloeren bekijken in de showroom van Keistad Vloeren & Wonen.

  Castell PVC

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Duurzame en waterbestendige Castell pvc-vloeren

  Pvc-vloeren zijn zeer geschikt om in vochtige ruimtes te gebruiken. Door hun waterafstotende eigenschappen kunt u de vloeren goed reinigen, wat uiteraard een groot voordeel is voor de hygiëne. Castell maakt gebruik van de meest duurzame producten en dat allemaal voor een goede prijs. Pvc-vloeren zijn een stuk voordeliger dan andere vloeren. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloer voor een voordelige prijs. Ook zijn pvc-vloeren onderhoudsarm. Dat maakt het gebruiksgemak extra groot.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Bezoek de showroom van Keistad Vloeren & Wonen

  Wilt u meer weten over de voordelen van de Castell pvc-vloeren? Kom dan kijken in de showroom van Keistad Vloeren & Wonen. U kunt ook contact met ons opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van Castell pvc-vloeren. Uw Castell pvc-vloeren koopt u voordelig bij Keistad Vloeren & Wonen.

  Onze Merken