Bouwwerkzaamheden

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Keistad Vloeren & Wonen helpt u met uw bouwwerkzaamheden

  Moeten er in of rondom uw woning diverse bouwwerkzaamheden gedaan worden? De vaklieden van Keistad Vloeren & Wonen helpen u verder. We hebben verschillende specialisten in huis op het gebied van bouw- en timmerwerkzaamheden. Zodoende kunnen we u op uiteenlopende manieren van dienst zijn. Lees snel verder hoe we u van dienst zijn of neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een scherpe en vrijblijvende offerte.

  Bouw- en timmerwerkzaamheden

  Als het aankomt op bouwwerkzaamheden en timmerklussen, hebben we het over twee brede begrippen. We kunnen u dan ook op veel verschillende manieren helpen. Denk hierbij aan het verbouwen van uw badkamer of keuken. Moet uw trap gerenoveerd worden? Ook dat doen we voor u. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Daarvoor bent u bij ons ook aan het juiste adres. We bespreken graag uw wensen met u zodat we van uw huis ook echt uw droomhuis kunnen maken.

  Onze vaklieden helpen u verder

  Schakel onze vaklieden in voor uw bouwwerkzaamheden om te genieten van complete ontzorging. Wij zijn namelijk van mening dat het ongemak voor u als klant tot een absoluut minimum beperkt moet worden. U heeft daarom bij ons slechts één inmeetafspraak met één contactpersoon nodig als startpunt. We houden alle taken op één locatie en we zorgen ervoor dat alle nodige informatie in één keer vastgelegd wordt. Dit bespaart u veel tijd en geld. Zo zorgen we met bouwwerkzaamheden binnen no-time voor resultaat op maat dat helemaal in lijn is met uw verwachtingen.

  Bouwwerkzaamheden

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Profiteer van onze voordelen

  Laat ons diverse team aan vaklieden uw bouwwerkzaamheden doen. Wat u dan ook in of aan uw woning wilt laten doen, we zorgen er met maatwerk voor dat u uw droomhuis krijgt. Ga voor ons vakmanschap en profiteer van onze voordelen:

  • Vast eigen team
  • Inmeet service
  • Goede installatie gegarandeerd
  • Complete all-in service
  • Volledige ontzorging
  • Scherpe offerte op maat

  Contact

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat verschillende bouwwerkzaamheden voor u kan uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact op met Keistad Vloeren & Wonen om uw wensen te overleggen of om een scherpe en vrijblijvende offerte aan te vragen. U bereikt ons telefonisch via 06 34 55 80 46 en per mail via info@keistadvloeren.nl.

  Onze Merken