skip to Main Content
  • Complete ontzorging
  • Goede installatie garantie
  • Advies op maat
  • Scherpe tarieven

Haal uw binnenzonwering bij Keistad Vloeren

Bij binnenzonwering kunt u denken aan bekleding voor uw raam die tevens kan dienen als zonwering. Het binnenklimaat van uw woning wordt hiermee gereguleerd en het dient ook nog als een mooie raamdecoratie. Bij Keistad Vloeren verkopen wij oa: horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, hout look jaloezieën, plisses & duettes, duo shades, rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen, vouw gordijnen, gordijnen. 

binnenzonwering-keistad

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 – 154 166 08, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Divers aanbod binnenzonwering

Keistad Vloeren biedt een breed assortiment zonwering. Het is belangrijk dat de zonwering zowel optimaal functioneert en het aansluit bij de uitstraling van uw woning. Wij geven daarom graag advies wat het best bij uw woning past. Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan u kunt profiteren, want wij bieden deze binnenzonwering aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs. Kom eens langs in onze winkel en bekijk alle opties voor binnenzonwering.

zonwering-keistad

Kom kijken bij Keistad Vloeren

In de showroom van Keistad Vloeren kunt u alle opties bekijken van onze binnenzonwering. Kom naar onze showroom voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Onze adviseurs helpen u graag met informatie en advies. Voor meer informatie bereikt u ons via 06-15416608 of info@keistadvloeren.nl. Ook voor binnenzonwering kunt u terecht bij Keistad Vloeren.

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten


Maakt u even een afspraak?

Het is niet verplicht, maar we zouden het jammer vinden als we u niet binnen kunnen laten in verband met drukte. Bel voor een afspraak: 06 - 15 41 66 08

Klik hier voor meer informatie over onze Corona-maatregelen

popup
Back To Top
×Close search
Zoeken
Chat openen
BEL 06 – 154 166 08