Bedrijfsvloeren

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Vloeren voor bedrijven

  Voor topkwaliteit bedrijfsvloeren gaat u natuurlijk naar de specialisten van Keistad Vloeren & Wonen.
  Bedrijven komen bij ons voor het bestellen van een hoge kwaliteit vloeren, het laten leggen van de vloeren en het bestellen van ondervloeren en plinten. Keistad Vloeren & Wonen biedt u een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren. Denk daarbij aan vloeren van bekende topmerken als Hoomline, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister en mFlor. Voor het leggen van uw bedrijfsvloeren en projectvloeren kunt u bij ons voordelig gebruik maken van unieke en zeer complete all-In concept. Wij leveren alle bedrijfsvloeren aan tegen zeer scherpe en betaalbare prijzen. Wij zijn CBW erkend en Master installer van Quick-step vloeren. Wij garanderen u altijd topkwaliteit!

  Bedrijfsvloeren

  Diverse soorten vloeren voor uw bedrijf

  U kunt bij ons terecht voor diverse soorten bedrijfs- en projectvloeren, zoals laminaatvloeren, parketvloeren pvc-vloeren vinyl vloeren. Allemaal van de beste kwaliteit en vakkundig door ons gelegd bij u op kantoor of bedrijfsruimte.

  Profiteer van ons all-in concept

  Welke soort bedrijfsvloer u ook kiest: profiteer met uw bedrijf van ons voordelige all-in concept. Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Hierbij kunt u rekenen op:

  • De door u gekozen vloer
  • Een bijpassende ondervloer
  • Bijpassende plakplinten
  • Bezorging bij u op locatie
  • Legservice

  Hieronder ziet u een overzicht van de soorten bedrijfsvloeren waarvoor u bij ons terecht kunt.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Laminaat vloer

  Eén van de keuzes die u bij ons heeft voor uw bedrijfsvloer is een laminaatvloer. Dit is en veel gelegde vloer bij bedrijven vanwege het tijdloze karakter van laminaat, dat Bovendien weinig onderhoud nodig heeft. Laminaat heeft een comfortabele en warme uitstraling en is ook nog eens vochtbestendig is. Ideaal voor gebruik in een ruimte met veel mensen dus. Onze laminaat bedrijfsvloeren hebben wij in vele varianten voor u, zodat u altijd wel een prachtige vloer kunt vinden. Zo hebben we planken van diverse afmetingen en ook xl laminaat. U kunt ook kiezen uit prachtige kleuren, denk aan diverse tinten bruin zoals Bastogne, Malmedy en Verviers. Of wat dacht u van een vloer in mooie moderne grijstinten of een mix van grijs met bruin?

  Parketvloeren

  Als u liever kiest voor een stijlvolle en luxe bedrijfsvloer is een parketvloer voor uw onderneming wellicht een zeer goede keuze. Wij hebben parketvloeren van verschillende kwaliteitsmerken. Deze merken worden alleen verkocht door een selecte groep dealers, waaronder Keistad Vloeren & Wonen. Wij garanderen u daarmee een topkwaliteit bedrijfsvloer die voor elke interieurstijl geschikt is. Parketvloeren zijn zeer duurzaam en sterk.

  Pvc-vloeren van excellente kwaliteit

  Kiest u liever het zekere voor het onzekere als u een nieuwe bedrijfsvloer gaat leggen, dan adviseren wij u de veelzijdige en oersterke pvc-vloer. In ons assortiment hebben wij onder andere pvc-vloeren vinden van de merken COREtecMFlorGerflor, Therdex en nog veel meer. Pvc-vloeren zijn tegenwoordig zo mooi en goed gemaakt dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van echt houten vloeren, zoals parket. Het leggen van deze vloeren is ook echt vakmanschap. Alles moet namelijk perfect op elkaar aansluiten. Wilt u er zeker van zijn dat het leggen van de bedrijfsvloeren goed gebeurt? Dan kunt u gebruik maken van onze scherp geprijsde legservice.

  Vinyl bedrijfsvloeren van Keistad Vloeren & Wonen

  Veel bedrijfsvloeren die wij leggen zijn van vinyl. Een vinyl vloer heeft vele voordelen. Zo is een vloer van vinyl duurzaam, gemakkelijk schoon te houden, het isoleert goed en is effen. Daarbij komt dat u bij vinyl kunt kiezen uit enorm veel verschillende designs. Zo vindt u altijd een vloer die precies past bij de uitstraling van uw bedrijf.

  Waarom een bedrijfsvloer van keistad Vloeren & Wonen?

  Bij Keistad Vloeren & Wonen kiest u sowieso voor:

  • Klantvriendelijkheid
  • Advies op maat
  • Offerte op maat
  • Professionele inmeting
  • Bezorging tot in huis
  • Professionele installatie
  • Garantie op uw vloer

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Projectvloeren

  Bedrijfsvloeren en projectvloeren zijn geen standaard vloeren. Wanneer er wordt gekozen voor een projectvloer dan zijn eigenschappen als bijvoorbeeld gebruikersklasse, duurzaamheid en brandveiligheid erg belangrijk. Dit maakt projectvloeren uitermate geschikt voor kantoren, beurzen en evenementen. Het grote voordeel van een projectvloer van Keistad Vloeren & Wonen is dat superscherpe prijzen en de kwalitatief zeer hoogwaardige materialen voor u combineren. U bent hiermee dus altijd voordelig uit.

  Projectvloer laten leggen

  Een ruimte laten voorzien van een nieuwe projectvloer is meestal een behoorlijke ingreep. Dat is niet het geval als u dit laat doen door de vakmensen van Keistad Vloeren & Wonen. Dankzij een heldere en duidelijke werkwijze kunt u zonder zorgen een ruimte laten omtoveren tot een ‘nieuwe ruimte’ met een nieuwe projectvloer.

  Direct uw bedrijfsvloer of projectvloer bestellen?

  Heeft u interesse in de topkwaliteit bedrijfsvloeren van Keistad Vloeren & Wonen en/of onze voordelige en handige all-in service? Bel of mail ons voor een offerte op maat, onze professionele legservice, aantrekkelijke prijzen, levering aan huis, deskundige inmeting en een vakkundige plaatsing van uw bedrijfsvloer. Bel 06-34558046 of stuur ons een e-mail: info@keistadvloeren.nl.

  Onze Merken