Beautifloor parket

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Bijzonder mooi en sterk parket van Beautifloor

  Bij Keistad Vloeren & Wonen vindt u de zeer betaalbare vloeren van Beautifloor. Beautifloor heeft een uitgebreide en prachtige collectie houten vloeren met een sfeervolle en warme uitstraling. Een andere zeer fijne eigenschap van dit merk is de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Bij Beautifloor vindt u voor alle woonstijlen de passende houten vloer, het aanbod is zo divers en breed dat er voor iedereen wat te vinden is. De vloeren van Beautifloor worden woonklaar geleverd. Dit betekent dat ze geolied zijn en u ze direct kunt, laten, leggen. Onderstaand leest u er meer over. U kunt uiteraard ook in de showroom van Keistad Vloeren & Wonen komen kijken naar de vloeren van Beautifloor.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Kies een makkelijk te onderhouden parketvloer

  De matte finish van het Beautifloor parket geeft uw vloer een natuurlijke en elegante uitstraling. In onze showroom ziet u welke uitvoeringen en maten er mogelijk zijn. De vloeren zijn woonklaar geolied. U kunt de vloer van Beautifloor daardoor direct in uw woning gebruiken. De olie trekt diep in het hout van de vloer en daardoor komt de structuur van het hout nog mooier uit. De behandeling met olie zorgt er ook voor dat het onderhoud aan het parket eenvoudig is. Meer dan stofzuigen, vlekken wegpoetsen en dweilen is niet nodig.

  Persoonlijke service bij Keistad Vloeren & Wonen

  Kunt u zelf niet kiezen welke vloer het beste in uw interieur past? Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste vloer te vinden. Wilt u liever niet zelf uw vloer leggen? Informeer dan naar onze legservice, wij nemen u dit graag uit handen.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Koop Beautifloor parket voordelig bij Keistad Vloeren

  U wilt natuurlijk de beste kwaliteit vloer om daar lang plezier van te hebben. U heeft hoogstwaarschijnlijk niet per se zin om de hoofdprijs te betalen. Daarom zit u bij Keistad Vloeren & Wonen helemaal goed met het Beautiful parket. Fantastische kwaliteit parket voor een scherpe prijs. Bezoek onze showroom of stel uw vragen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Maak uw woning bij Keistad Vloeren & Wonen helemaal af met de mooie en betaalbare parket vloeren van Beautifloor.

  Onze Merken