skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Bijzonder mooi en sterk parket van Beautifloor

Bij Keistad Vloeren vindt u de zeer betaalbare vloeren van Beautifloor. Beautifloor heeft een uitgebreide en prachtige collectie houten vloeren met een sfeervolle en warme uitstraling. Een andere zeer fijne eigenschap van dit merk is de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Bij Beautifloor vindt u voor alle woonstijlen de passende houten vloer, het aanbod is zo divers en breed dat er voor iedereen wat te vinden is. De vloeren van Beautifloor worden woonklaar geleverd. Dit betekent dat ze geolied zijn en u ze direct kunt, laten, leggen. Onderstaand leest u er meer over. U kunt uiteraard ook in de showroom van Keistad Vloeren komen kijken naar de vloeren van Beautifloor.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Kies een makkelijk te onderhouden parketvloer

De matte finish van het Beautifloor parket geeft uw vloer een natuurlijke en elegante uitstraling. In onze showroom ziet u welke uitvoeringen en maten er mogelijk zijn. De vloeren zijn woonklaar geolied. U kunt de vloer van Beautifloor daardoor direct in uw woning gebruiken. De olie trekt diep in het hout van de vloer en daardoor komt de structuur van het hout nog mooier uit. De behandeling met olie zorgt er ook voor dat het onderhoud aan het parket eenvoudig is. Meer dan stofzuigen, vlekken wegpoetsen en dweilen is niet nodig.

Beautifloor Parket

Persoonlijke service bij Keistad Vloeren

Kunt u zelf niet kiezen welke vloer het beste in uw interieur past? Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste vloer te vinden. Wilt u liever niet zelf uw vloer leggen? Informeer dan naar onze legservice, wij nemen u dit graag uit handen.

Koop Beautifloor parket voordelig bij Keistad Vloeren

U wilt natuurlijk de beste kwaliteit vloer om daar lang plezier van te hebben. U heeft hoogstwaarschijnlijk niet per se zin om de hoofdprijs te betalen. Daarom zit u bij Keistad Vloeren helemaal goed met het Beautiful parket. Fantastische kwaliteit parket voor een scherpe prijs. Bezoek onze showroom of stel uw vragen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Maak uw woning bij Keistad Vloeren helemaal af met de mooie en betaalbare parket vloeren van Beautifloor.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46