skip to Main Content
  • Complete All-In legservice
  • Goede installatie garantie
  • Bezorging tot in huis
  • Scherpe offertes op maat

Bijzonder mooi en sterk parket van Beautifloor

Bij Keistad Vloeren vindt u de zeer betaalbare vloeren van Beautifloor. Beautifloor heeft een uitgebreide en prachtige collectie houten vloeren met een sfeervolle en warme uitstraling. Een andere zeer fijne eigenschap van dit merk is de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Bij Beautifloor vindt u voor alle woonstijlen de passende houten vloer, het aanbod is zo divers en breed dat er voor iedereen wat te vinden is. De vloeren van Beautifloor worden woonklaar geleverd. Dit betekent dat ze geolied zijn en u ze direct kunt, laten, leggen. Onderstaand leest u er meer over. U kunt uiteraard ook in de showroom van Keistad Vloeren komen kijken naar de vloeren van Beautifloor.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06 – 154 166 08, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Kies een makkelijk te onderhouden parketvloer

De matte finish van het Beautifloor parket geeft uw vloer een natuurlijke en elegante uitstraling. In onze showroom ziet u welke uitvoeringen en maten er mogelijk zijn. De vloeren zijn woonklaar geolied. U kunt de vloer van Beautifloor daardoor direct in uw woning gebruiken. De olie trekt diep in het hout van de vloer en daardoor komt de structuur van het hout nog mooier uit. De behandeling met olie zorgt er ook voor dat het onderhoud aan het parket eenvoudig is. Meer dan stofzuigen, vlekken wegpoetsen en dweilen is niet nodig.

Beautifloor Parket

Persoonlijke service bij Keistad Vloeren

Kunt u zelf niet kiezen welke vloer het beste in uw interieur past? Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste vloer te vinden. Wilt u liever niet zelf uw vloer leggen? Informeer dan naar onze legservice, wij nemen u dit graag uit handen.

Koop Beautifloor parket voordelig bij Keistad Vloeren

U wilt natuurlijk de beste kwaliteit vloer om daar lang plezier van te hebben. U heeft hoogstwaarschijnlijk niet per se zin om de hoofdprijs te betalen. Daarom zit u bij Keistad Vloeren helemaal goed met het Beautiful parket. Fantastische kwaliteit parket voor een scherpe prijs. Bezoek onze showroom of stel uw vragen via 06-15416608 of info@keistadvloeren.nl. Maak uw woning bij Keistad Vloeren helemaal af met de mooie en betaalbare parket vloeren van Beautifloor.

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten

Keistad Vloeren is ook op afspraak geopend. Bel voor een afspraak: 06 - 154 166 08

Klik hier voor meer informatie over onze Corona-maatregelen

Back To Top
×Close search
Zoeken
Chat openen
BEL 06 – 154 166 08