skip to Main Content

Beautifloor Laminaat

De beauty’s van Beautifloor

Zoekt u naar het mooie Beautifloor laminaat? Deze prachtige vloeren vindt u bij Keistad Vloeren. Het zal vast geen verrassing zijn dat de vloeren van Beautifloor stuk voor stuk prachtige vloeren zijn. Beautifloor heeft niet alleen de mooiste laminaatvloeren, ook kunt u er terecht voor moderne pvc en vinylvloeren. Het laminaat van Beautifloor is voorzien van een levensechte houtnerfstructuur of een synchroon lopende structuur. Door de structuren heeft het laminaat een strak en modern design. Bovendien heeft het laminaat door de structuur het voorkomen van een echte houten vloer. Wat voor stijl u ook zoekt, Beautifloor heeft voor iedere woning de juiste vloer.

Gebruiksgemak staat voorop bij Beautifloor

Beautifloor staat voor betaalbare vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het ruime aanbod in kleuren, designs en patronen passen de laminaatvloeren in iedere woonstijl, dus ook die van u. De laminaatvloeren van Beautifloor zijn gemakkelijk zelf te installeren en bovendien ook nog eens onderhoudsvrij. Als ze eenmaal liggen, heeft u er bijna geen omkijken meer na! Heeft u zelf geen tijd om de vloer te leggen? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze service. Keistad Vloeren heeft een team van uiterst bekwame vakmensen om u te ondersteunen.

Laminaat dat op hout lijkt

Groot assortiment

Vanwege het enorme assortiment passen de laminaatvloeren van Beautifloor in iedere woonstijl.

kraswerend

Onderhoudsvrij

Als het laminaat Beautifloor eenmaal liggen, heeft u er bijna geen omkijken meer naar.

Makkelijk te leggen

Makkelijk te leggen

Dankzij het algemeen bekende kliksysteem is een vloer zo gelegd.

Kom naar Keistad Vloeren voor uw Beautifloor

Om uw woning helemaal af te maken is een juiste vloer belangrijk. En deze vindt u in ons enorme assortiment vloeren. De laminaatvloeren van Beautifloor passen in iedere woonstijl. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig om het laminaat zelf te plaatsen en heeft u er weinig tot geen onderhoud aan. Vindt u het lastig om zelf een vloer te kiezen dan staan onze adviseurs voor u klaar. Voor alle vragen kunt u ons bereiken via het contactformulier hier op de site, 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Het stijlvolle Beautifloor laminaat koopt u bij Keistad Vloeren in Amersfoort.

Laminaat vloer Beautifloor

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46