Beautifloor laminaat

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • De beauty’s van Beautifloor

  Zoekt u naar het mooie Beautifloor laminaat? Deze prachtige vloeren vindt u bij Keistad Vloeren & Wonen. Het zal vast geen verrassing zijn dat de vloeren van Beautifloor stuk voor stuk prachtige vloeren zijn. Beautifloor heeft niet alleen de mooiste laminaatvloeren, ook kunt u er terecht voor moderne pvc en vinylvloeren. Het laminaat van Beautifloor is voorzien van een levensechte houtnerfstructuur of een synchroon lopende structuur. Door de structuren heeft het laminaat een strak en modern design. Bovendien heeft het laminaat door de structuur het voorkomen van een echte houten vloer. Wat voor stijl u ook zoekt, Beautifloor heeft voor iedere woning de juiste vloer.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad Vloeren & Wonen

  Gebruiksgemak staat voorop bij Beautifloor

  Beautifloor staat voor betaalbare vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het ruime aanbod in kleuren, designs en patronen passen de laminaatvloeren in iedere woonstijl, dus ook die van u. De laminaatvloeren van Beautifloor zijn gemakkelijk zelf te installeren en bovendien ook nog eens onderhoudsvrij. Als ze eenmaal liggen, heeft u er bijna geen omkijken meer na! Heeft u zelf geen tijd om de vloer te leggen? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze service. Keistad Vloeren & Wonen heeft een team van uiterst bekwame vakmensen om u te ondersteunen.

  Groot assortiment

  Vanwege het enorme assortiment passen de laminaatvloeren van Beautifloor in iedere woonstijl.

  Onderhoudsvrij

  Als het laminaat Beautifloor eenmaal liggen, heeft u er bijna geen omkijken meer naar.

  Makkelijk te leggen

  Dankzij het algemeen bekende kliksysteem is een vloer zo gelegd.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad Vloeren & Wonen staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Kom naar Keistad Vloeren voor uw Beautifloor

  Om uw woning helemaal af te maken is een juiste vloer belangrijk. En deze vindt u in ons enorme assortiment vloeren. De laminaatvloeren van Beautifloor passen in iedere woonstijl. Bovendien is het ook nog eens eenvoudig om het laminaat zelf te plaatsen en heeft u er weinig tot geen onderhoud aan. Vindt u het lastig om zelf een vloer te kiezen dan staan onze adviseurs voor u klaar. Voor alle vragen kunt u ons bereiken via het contactformulier hier op de site, 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Het stijlvolle Beautifloor laminaat koopt u bij Keistad Vloeren & Wonen in Amersfoort.

  Onze Merken