Baarn

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Kies voor laminaat van Keistad Vloeren & Wonen in Baarn

  Bent u in Baarn op zoek naar een specialist op het gebied van laminaat vloeren leggen? Kies dan voor Keistad Vloeren & Wonen. Met laminaat ziet uw woon- of werkruimte er direct een stuk mooier uit. Wellicht bent u net verhuist en wilt u graag een mooie vloer (laten) leggen. Het kan ook zijn dat u al geruime tijd woont of werkt in hetzelfde pand en dat uw vloer door slijtage aan vervanging. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt op de plek waar u woont of werkt. Wij helpen u graag dit gevoel te realiseren.

  Bekijk ons All-In Laminaat

  Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren & Wonen

  Ontdek de all-in service van Keistad Vloeren & Wonen in Baarn

  Keistad Vloeren & Wonen heeft voor uw woning of kantoor in Baarn een ruim assortiment aan laminaat vloeren. We hebben diverse kleuren en structuren die elk een andere sfeer geven aan de ruimte waar het laminaat uiteindelijk komt te liggen. Maar voor het zover is, moet dit leggen uiteraard wel gebeuren. U heeft de keuze om de laminaatvloer zelf te leggen, of om dit aan ons uit te besteden. Wellicht heeft u hier zelf geen tijd voor. Of heeft u te weinig kennis in huis om zelf een perfect resultaat te bereiken als u het laminaat zelf legt? Dan kunt u kiezen voor de all-in service van Keistad Vloeren & Wonen.

  Laat uw laminaat vloer in Baarn leggen door experts

  De all-in service van Keistad Vloeren & Wonen gaat verder dan alleen het vakkundig leggen van de laminaat vloer in uw woning of kantoor in Baarn. Uiteraard wordt dit met precisie gedaan op een ondergrond die geheel egaal wordt gemaakt. Mocht dit nodig zijn. Hierdoor weet u zeker dat het resultaat een strakke en vlakke laminaatvloer is. Als u kiest voor onze all-in service kiest u dus voor het laminaat, het egaliseren van de ondergrond, de legservice en de bijbehorende plakplinten. Zo hoeft u niet verschillende partijen in te schakelen voor een en dezelfde klus. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en een professioneel en optimaal resultaat.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak in Baarn

  Bent u overtuigd en wilt u een beroep doen op de kwaliteiten van Keistad Vloeren  & Wonen voor uw laminaat in Baarn? Wij hanteren scherpe prijzen en bieden naast losse onderdelen ook de mogelijkheid tot all-in service. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u wenst. Bel 06–34558046 of stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl. Keistad Vloeren helpt u graag met advies. Keistad Vloeren & Wonen komt graag bij u langs in Baarn langskomen voor het leggen van het door u gewenste laminaat.

  Onze Merken