skip to Main Content

Kies voor laminaat van Keistad Vloeren in Baarn

Bent u in Baarn op zoek naar een specialist op het gebied van laminaat vloeren leggen? Kies dan voor Keistad Vloeren. Met laminaat ziet uw woon- of werkruimte er direct een stuk mooier uit. Wellicht bent u net verhuist en wilt u graag een mooie vloer (laten) leggen. Het kan ook zijn dat u al geruime tijd woont of werkt in hetzelfde pand en dat uw vloer door slijtage aan vervanging. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt op de plek waar u woont of werkt. Wij helpen u graag dit gevoel te realiseren.

Bekijk ons All-In Laminaat

Uw nieuwe vloer volledig door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Basis ondervloer, plinten, lijm, laminaat en het leggen voor een vaste lage prijs per m2.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Ontdek de all-in service van Keistad Vloeren in Baarn

Keistad Vloeren heeft voor uw woning of kantoor in Baarn een ruim assortiment aan laminaat vloeren. We hebben diverse kleuren en structuren die elk een andere sfeer geven aan de ruimte waar het laminaat uiteindelijk komt te liggen. Maar voor het zover is, moet dit leggen uiteraard wel gebeuren. U heeft de keuze om de laminaatvloer zelf te leggen, of om dit aan ons uit te besteden. Wellicht heeft u hier zelf geen tijd voor. Of heeft u te weinig kennis in huis om zelf een perfect resultaat te bereiken als u het laminaat zelf legt? Dan kunt u kiezen voor de all-in service van Keistad Vloeren.

Laat uw laminaat vloer in Baarn leggen door experts

De all-in service van Keistad Vloeren gaat verder dan alleen het vakkundig leggen van de laminaat vloer in uw woning of kantoor in Baarn. Uiteraard wordt dit met precisie gedaan op een ondergrond die geheel egaal wordt gemaakt. Mocht dit nodig zijn. Hierdoor weet u zeker dat het resultaat een strakke en vlakke laminaatvloer is. Als u kiest voor onze all-in service kiest u dus voor het laminaat, het egaliseren van de ondergrond, de legservice en de bijbehorende plakplinten. Zo hoeft u niet verschillende partijen in te schakelen voor een en dezelfde klus. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en een professioneel en optimaal resultaat.

Kevin Legservice

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak in Baarn

Bent u overtuigd en wilt u een beroep doen op de kwaliteiten van Keistad Vloeren voor uw laminaat in Baarn? Wij hanteren scherpe prijzen en bieden naast losse onderdelen ook de mogelijkheid tot all-in service. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u wenst. Bel 06–34558046 of stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl. Keistad Vloeren helpt u graag met advies. Keistad Vloeren komt graag bij u langs in Baarn langskomen voor het leggen van het door u gewenste laminaat.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46