Amersfoort

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Keistad Vloeren heeft u een hoop te bieden op het gebied van vloeren, namelijk:

  • Hoomline Laminaat
  • Legservice laminaat
  • Ondervloer laminaat
  • Parket vloeren
  • Plinten
  • PVC vloeren

  Keistad Vloeren, dé laminaatwinkel nabij Amersfoort

  U wilt voor uw woning Amersfoort toch zeker ook het beste en mooiste laminaat? Kom dan naar Keistad Vloeren, wij zijn dé vloerenspecialist in uw regio. Het is ons doel om particulieren en bedrijven in Amersfoort te helpen aan een prachtige vloer op maat. U heeft bij ons de keuze uit pvc vloeren, laminaat en parket vloeren van hoge kwaliteit, voornamelijk afkomstig van het merk Hoomline. Alle soorten vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. In onze online laminaatwinkel kunt u rustig het indrukwekkende assortiment bekijken. Naast het feit dat we een mooi assortiment bieden, bieden we u ook hoge kwaliteit, duurzaamheid en voordelige prijzen.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren

  Goedkoop laminaat en all-in laminaat

  Keistad Vloeren is uw laminaatwinkel nabij Amersfoort waar u terecht kunt voor goedkoop laminaat. U kunt bij ons los Hoomline laminaat kopen of kiezen voor all-in laminaat. Kiest u voor het merk Hoomline voor uw laminaat vloer, dan kiest u voor stijl en hoge kwaliteit. Binnen het Hoomline assortiment heeft u in onze laminaatwinkel de keuze uit diverse stijlen, kleuren en maten, zoals xl laminaat. Wanneer in onze laminaatwinkel los laminaat bestelt, is dit exclusief plinten en legservice. Uiteraard heeft u wel de mogelijkheid om deze erbij te bestellen. Kiest u voor all-in laminaat dan bent u vaak erg voordelig uit. Het all-in laminaat is een alles-in-één pakket dat bestaat uit kwalitatief laminaat, een ondervloer van 2 mm dik, de handige legservice en bijpassende plakplinten.

  Kom langs in onze laminaatwinkel in Amersfoort

  Wanneer u op zoek bent naar laminaat in Amersfoort, kun u het beste bij ons langskomen. Wij hebben een uitgebreide showroom waar u ons aanbod kunt zien en met ons kunt bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn gespecialiseerd in all-in laminaat en bieden dan ook een legservice, een ondervloer en laminaat vloer aan in Amersfoort. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt wanneer er een vloer gelegd moet worden. Wat voor ons en voor u wel zo makkelijk werkt.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Prachtige en stevige pvc en parket vloeren nabij Amersfoort

  In onze laminaatwinkel nabij Amersfoort verkopen we ook hoogstaande pvc en parket vloeren. Parket is altijd prachtig en geeft uw woning in Amersfoort een warm, landelijk en chique uitstraling. Ons assortiment bestaat uit parket van het bekende merk Hoomline. U kunt kiezen uit duo planken (berken multiplex met eiken toplaag), duo plank Europees eiken en Lamelparket Europees eiken. Binnen deze categorieën heeft u nog de keuze uit gerookt wit geolied, naturel of wit geolied, een behandelde variant of onbehandelde variant. Wilt u liever een makkelijke, maar ontzettend mooie pvc vloer in Amersfoort? Ook dan bent u in onze laminaatwinkel helemaal goed. Alle pvc vloeren zijn van superieure kwaliteit en bijna niet van echt hout te onderscheiden.

  Bestel uw kwalitatieve vloer in onze laminaatwinkel nabij Amersfoort

  Wacht niet langer en bestel uw pvc, laminaat of parketvloer in onze laminaatwinkel. Waarom Keistad Vloeren voor u een goede keuze is? Wij bieden u een geweldige service, klantvriendelijkheid, scherpe prijzen, een optimale legservice, advies, een offerte op maat, bezorging aan huis en een professionele inmeting en installatie. Interesse? Bel: 06-34558046 of stuur ons een e-mail: info@keistadvloeren.nl. U kunt langskomen in onze laminaat winkel of online kijken naar ons aanbod in vloeren. Neem voor laminaat en pvc vloeren in Amersfoort contact op met Keistad Vloeren.

  Onze Merken