skip to Main Content

Amersfoort

Keistad Vloeren heeft u een hoop te bieden op het gebied van vloeren, namelijk:

 • Hoomline Laminaat
 • Legservice laminaat
 • Ondervloer laminaat
 • Parket vloeren
 • Plinten
 • PVC vloeren

Laminaatwinkel Amersfoort

Zoekt u een laminaatwinkel? Kom langs bij Keistad vloeren of neem contact met ons op door te bellen naar 06-34558046.

PVC vloeren Amersfoort

Uw nieuwe woning voorzien van een nieuwe PVC vloer? Neem dan contact op met Keistad vloeren en vraag naar de mogelijkheden.

Laminaat Amersfoort

Wilt uw nieuw laminaat in uw woonkamer? Keistad Vloeren heeft een professionele legservice. Bel naar 06-34558046.

Keistad Vloeren, dé laminaatwinkel nabij Amersfoort

U wilt voor uw woning Amersfoort toch zeker ook het beste en mooiste laminaat? Kom dan naar Keistad Vloeren, wij zijn dé vloerenspecialist in uw regio. Het is ons doel om particulieren en bedrijven in Amersfoort te helpen aan een prachtige vloer op maat. U heeft bij ons de keuze uit pvc vloeren, laminaat en parket vloeren van hoge kwaliteit, voornamelijk afkomstig van het merk Hoomline. Alle soorten vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. In onze online laminaatwinkel kunt u rustig het indrukwekkende assortiment bekijken. Naast het feit dat we een mooi assortiment bieden, bieden we u ook hoge kwaliteit, duurzaamheid en voordelige prijzen.

Goedkoop laminaat en all-in laminaat

Keistad Vloeren is uw laminaatwinkel nabij Amersfoort waar u terecht kunt voor goedkoop laminaat. U kunt bij ons los Hoomline laminaat kopen of kiezen voor all-in laminaat. Kiest u voor het merk Hoomline voor uw laminaat vloer, dan kiest u voor stijl en hoge kwaliteit. Binnen het Hoomline assortiment heeft u in onze laminaatwinkel de keuze uit diverse stijlen, kleuren en maten, zoals xl laminaat. Wanneer in onze laminaatwinkel los laminaat bestelt, is dit exclusief plinten en legservice. Uiteraard heeft u wel de mogelijkheid om deze erbij te bestellen. Kiest u voor all-in laminaat dan bent u vaak erg voordelig uit. Het all-in laminaat is een alles-in-één pakket dat bestaat uit kwalitatief laminaat, een ondervloer van 2 mm dik, de handige legservice en bijpassende plakplinten.

Kom langs in onze laminaatwinkel in Amersfoort

Wanneer u op zoek bent naar laminaat in Amersfoort, kun u het beste bij ons langskomen. Wij hebben een uitgebreide showroom waar u ons aanbod kunt zien en met ons kunt bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn gespecialiseerd in all-in laminaat en bieden dan ook een legservice, een ondervloer en laminaat vloer aan in Amersfoort. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt wanneer er een vloer gelegd moet worden. Wat voor ons en voor u wel zo makkelijk werkt.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Laminaatwinkel Amersfoort

Prachtige en stevige pvc en parket vloeren nabij Amersfoort

In onze laminaatwinkel nabij Amersfoort verkopen we ook hoogstaande pvc en parket vloeren. Parket is altijd prachtig en geeft uw woning in Amersfoort een warm, landelijk en chique uitstraling. Ons assortiment bestaat uit parket van het bekende merk Hoomline. U kunt kiezen uit duo planken (berken multiplex met eiken toplaag), duo plank Europees eiken en Lamelparket Europees eiken. Binnen deze categorieën heeft u nog de keuze uit gerookt wit geolied, naturel of wit geolied, een behandelde variant of onbehandelde variant. Wilt u liever een makkelijke, maar ontzettend mooie pvc vloer in Amersfoort? Ook dan bent u in onze laminaatwinkel helemaal goed. Alle pvc vloeren zijn van superieure kwaliteit en bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Bestel uw kwalitatieve vloer in onze laminaatwinkel nabij Amersfoort

Wacht niet langer en bestel uw pvc, laminaat of parketvloer in onze laminaatwinkel. Waarom Keistad Vloeren voor u een goede keuze is? Wij bieden u een geweldige service, klantvriendelijkheid, scherpe prijzen, een optimale legservice, advies, een offerte op maat, bezorging aan huis en een professionele inmeting en installatie. Interesse? Bel: 06-34558046 of stuur ons een e-mail: info@keistadvloeren.nl. U kunt langskomen in onze laminaat winkel of online kijken naar ons aanbod in vloeren. Neem voor laminaat en pvc vloeren in Amersfoort contact op met Keistad Vloeren.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46