skip to Main Content

Profiteer nu van onze februari actie! Alle PVC 21% BTW vrij. Neem snel contact op en vraag een offerte aan. Actie loopt tot eind februari tot wees er snel bij!

Geen zin om BTW te betalen?

Neem dan snel contact met ons op via 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Prachtige pvc vloeren van excellente kwaliteit

Bij Keistad Vloeren kunt u kwalitatieve en voordelige pvc vloeren kopen. U kunt kiezen uit een selectie van prachtige kwaliteitsvloeren van topmerken die ook erg duurzaam zijn. Bij Keistad Vloeren ontvangt u altijd een uitstekende service. Denk aan deskundige inmeting en installaties, bezorging tot in huis en wanneer nodig: een legservice. In ons assortiment kunt u onder andere pvc vloeren vinden van de collecties Hoomline Fusion Premium en Hoomline Fusion Superior. Het is mogelijk om de vloer zelf te leggen, maar u kunt ook gebruik maken van onze handige legservice. Naast pvc kunt u bij ons ook kiezen uit de meest mooie parket en laminaat vloeren van uitstekende kwaliteit.

Voordelen van pvc ten opzichte van laminaat en parket

Er kunnen diverse redenen zijn om voor pvc vloeren te kiezen in plaats van laminaat of parket. Het eerste voordeel is dat pvc tegenwoordig van geweldige kwaliteit is en niet meer die plastic look heeft van vroeger. Op het eerste gezicht zijn deze vloeren nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. U verkrijgt dus ook met pvc een prachtige, sfeervolle vloer. Het tweede voordeel is dat pvc weinig tot geen onderhoud benodigd en ontzettend sterk is. De vloer hoeft dus niet met regelmaat behandeld te worden, zoals dat wel het geval is met parket. Als laatste zijn pvc vloeren goed schoon te maken. Ideaal voor als u kinderen in huis heeft lopen.

Ruime keuze uit geweldige pvc vloeren bij Keistad Vloeren

De pvc vloeren die u bij ons kunt kopen, hebben allemaal een prachtige houtlook. Daarnaast hebben we meerdere kleuren voor u in de aanbieding. Denk aan smoked oak (eiken), smoked oak grey of silver of golden oak. Nieuwsgierig? Bekijk alle vloeren online in de webshop. U kunt onze vloeren online bestellen. Heeft u misschien vragen of wilt u passend advies op maat? Bel: 06-34558046. Of stuur een e-mail: info@keistadvloeren.nl. Voor de mooiste pvc vloeren bent u bij Keistad Vloeren aan het juiste adres.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

    Back To Top
    ×Close search
    Search
    BEL 06 - 34 55 80 46