All-in Legservice

 • Neem contact op
 • Offerte aanvragen
 • Het all-in laminaat van Keistad Vloeren & Wonen

  Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor all-in laminaat? Dan bent u aan het juiste adres bij Keistad Vloeren & Wonen. Wij zijn een vloerenspecialist die de mooiste laminaat, parket & PVC vloeren verkoopt. Tevens kunt bij ons terecht voor speciale all-in laminaat pakketten. Bij deze pakketten zit alles wat u nodig heeft voor de realisatie van uw ideale vloer. Bent u benieuwd geworden naar onze all-in pakketten voor laminaat? Lees dan verder of neem snel contact met ons op. Wij informeren u dan graag verder over onze producten en diensten.

  All-in laminaat

  Wat houdt een all-in laminaat pakket precies in? In het all-in pakket zit: de door uw gekozen laminaat vloer, een ondervloer van 2mm, bijpassende plakplinten, legservice en de bezorgservice. Met deze all-in laminaat pakketten onderscheiden wij ons van de concurrenten. Bij concurrenten worden de kosten voor plinten, een ondervloer en transport namelijk apart gefactureerd. Door speciale all-in pakketten inclusief transport en legservice voor het laminaat aan te bieden, kunnen wij de kosten voor u drukken.

  Onze vloeren

  Laminaat

  Kies voor een laminatenvloer van Keistad Vloeren & Wonen, gemakkelijk in onderhoud en van de hoogste kwaliteit

  Parket

  Ontdek onze collectie van hoogwaardige kwaliteitsparket vloeren

  PVC

  Ga voor onze duurzame pvc-vloeren en kies uit onze top merken

  Coretec

  Kies de vloeren van COREtec pvc-vloeren voor een professionele look bij Keistad vloeren & Wonen

  Een service op maat

  Het leggen van uw vloer gebeurt zeer professioneel en vakkundig. Vooraf zullen wij bij u langskomen om de oppervlakte van de vloer te meten en de mogelijkheden te bespreken. Zo weten we zeker dat alles perfect past wanneer het laminaat bij u wordt thuisbezorgd en wij het gaan leggen. Door het laminaat te laten leggen door een professional, weet u zeker dat u een net en strak resultaat krijgt. In combinatie met de hoogstaande kwaliteit van het laminaat heeft u nog jaren plezier van uw prachtige vloer.

  Wanneer u kiest voor All-in laminaat

  Onbezorgd uw nieuwe laminaatvloer door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Ondervloer (2mm), bijpassende plakplinten, uw gekozen vloer en de legservice voor een vaste lage prijs per m2.

  Wat u kunt verwachten

  1. Wij komen bij u langs en bekijken de situatie op locatie.
  2. We meten alles nauwkeurig, mocht het toch zo zijn dat er bijkomende kosten zijn dan stellen wij u hiervan op de hoogte voordat er begonnen wordt met het leggen.
  3. Wanneer wij komen leggen doen we dit zorgvuldig en met respect voor uw eigendommen.
  4. We leveren alles netjes op en geven twee jaar garantie op de gedane werkzaamheden.
  5. Op de vloer zelf heeft u een garantie van wel 15 tot 25 jaar.

  Breng een bezoek aan
  onze showroom

  Keistad Vloeren & Wonen biedt een breed assortiment duurzame kwaliteitsvloeren aan, onder andere van de merken, Hoomline, COREtec, Douwes Dekker, Quick-Step, Meister, mFlor en nog meer! Keistad vloeren staat bekend om zijn zeer complete All-In concept, waarvan
  u kunt profiteren, want wij bieden deze vloeren aan tegen een zeer scherpe en betaalbare prijs.

  Tevens is Keistad CBW erkend en Master installer Quick-step. Zo staat u garant voor kwaliteit.

  Bekijk onze All-In legservice catalogus

  Momenteel hebben wij de volgende merken in onze collectie:

   

  Neem een kijkje, kies uw All-In legservice vloer en bespreek uw wensen met ons. Wij helpen u graag.

  Bel of mail voor onze legservice

  Wilt u ook profiteren van ons all-in laminaat pakket? Of wilt u meer te weten komen over onze producten en diensten? Neem dan snel contact op door te bellen naar 06-34558046. Mailen kan via info@keistadvloeren.nl. Dan geniet u zo snel mogelijk van de vele voordelen van ons all-in laminaat.

  Onze Merken