skip to Main Content
 • Complete All-In legservice
 • Goede installatie garantie
 • Bezorging tot in huis
 • Scherpe offertes op maat

Het all-in laminaat van Keistad Vloeren

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor all-in laminaat? Dan bent u aan het juiste adres bij Keistad Vloeren. Wij zijn een vloerenspecialist die de mooiste laminaat, parket & PVC vloeren verkoopt. Tevens kunt bij ons terecht voor speciale all-in laminaat pakketten. Bij deze pakketten zit alles wat u nodig heeft voor de realisatie van uw ideale vloer. Bent u benieuwd geworden naar onze all-in pakketten voor laminaat? Lees dan verder of neem snel contact met ons op. Wij informeren u dan graag verder over onze producten en diensten.

Kevin Legservice

All-in laminaat

Wat houdt een all-in laminaat pakket precies in? In het all-in pakket zit: de door uw gekozen laminaat vloer, een ondervloer van 2mm, bijpassende plakplinten, legservice en de bezorgservice. Met deze all-in laminaat pakketten onderscheiden wij ons van de concurrenten. Bij concurrenten worden de kosten voor plinten, een ondervloer en transport namelijk apart gefactureerd. Door speciale all-in pakketten inclusief transport en legservice voor het laminaat aan te bieden, kunnen wij de kosten voor u drukken.

Een service op maat

Het leggen van uw vloer gebeurt zeer professioneel en vakkundig. Vooraf zullen wij bij u langskomen om de oppervlakte van de vloer te meten en de mogelijkheden te bespreken. Zo weten we zeker dat alles perfect past wanneer het laminaat bij u wordt thuisbezorgd en wij het gaan leggen. Door het laminaat te laten leggen door een professional, weet u zeker dat u een net en strak resultaat krijgt. In combinatie met de hoogstaande kwaliteit van het laminaat heeft u nog jaren plezier van uw prachtige vloer.

Wanneer u kiest voor All-in laminaat

Onbezorgd uw nieuwe laminaatvloer door Keistad laten leggen? Dat kan! Met onze all-in service bent u verzekerd van een complete service, meestal zonder bijkomende kosten. Ondervloer (2mm), bijpassende plakplinten, uw gekozen vloer en de legservice voor een vaste lage prijs per m2.

Wat u kunt verwachten

 1. Wij komen bij u langs en bekijken de situatie op locatie.
 2. We meten alles nauwkeurig, mocht het toch zo zijn dat er bijkomende kosten zijn dan stellen wij u hiervan op de hoogte voordat er begonnen wordt met het leggen.
 3. Wanneer wij komen leggen doen we dit zorgvuldig en met respect voor uw eigendommen.
 4. We leveren alles netjes op en geven twee jaar garantie op de gedane werkzaamheden.
 5. Op de vloer zelf heeft u een garantie van wel 15 tot 25 jaar.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 06-34558046, stuur een mail naar info@keistadvloeren.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk onze All-In legservice catalogus

Momenteel hebben wij de volgende merken in onze collectie:

Neem een kijkje, kies uw All-In legservice vloer en bespreek uw wensen met ons. Wij helpen u graag.

Bel of mail voor onze legservice

Wilt u ook profiteren van ons all-in laminaat pakket? Of wilt u meer te weten komen over onze producten en diensten? Neem dan snel contact op door te bellen naar 06-34558046. Mailen kan via info@keistadvloeren.nl. Dan geniet u zo snel mogelijk van de vele voordelen van ons all-in laminaat.

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 kunt u onze showroom weer bezoeken! Ook is het mogelijk om een afspraak aan huis te maken. Zo ziet u direct hoe de vloer in uw ruimte staat zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 uur
        Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: gesloten


Voor vragen of een afspraak aan huis kunt u contact opnemen via 06-34558046 of info@keistadvloeren.nl. Wij helpen u graag!

popup

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  Back To Top
  ×Close search
  Search
  BEL 06 - 34 55 80 46